Pampers stopt met wergwerpluiers, alleen nog wasbare luiers

Pampers stopt met wergwerpluiers

Pampers slaat een nieuwe weg in en gaat vanaf april 2017 alleen nog Pampers Nature Green produceren. De varianten Baby-Dry, Active Fit, New Baby, Premium Protection en Simply Dry zullen stoppen.

De oude lijn van Pampers luiers bestond uit allemaal wergwerpluiers. Vanaf nu zal Pampers dus alleen nog maar wasbare luiers gaan produceren: Pampers Nature Green.

Pampers wasbaar

Pampers Nature Green

Pampers Nature Green is de natuurlijke en groene luier. Hét alternatief voor wegwerp luiers die veel schadelijker zijn voor het milieu. De wasbare luiers zijn gemaakt van 100% katoen waardoor ze van nature zacht, ademend en absorberend zijn. Heel comfortabel voor jonge baby's, maar ook jonge kinderen passen goed in de luiers. 

Pampers Nature Green heeft drukknopen waardoor het snel en eenvoudig te gebruiken en op maat te maken is. Met zachte boorden aan de beenopeningen en het middel. De beenopeningen en de bovenkant achter zijn elastisch voor een goede pasvorm. De luier is eenvoudig uit verwijderen om poep uit de luier te scheppen en daarna in een luieremmer te laten weken. Daarna kan de luier de wasmachine in.

Maten wasbare luier

Onderstaande maten van Pampers Nature Green zijn beschikbaar per zaterdag 1 april 2017. De Pampers zullen in eerste instantie alleen te bestellen zijn via en Bol.com. Later ook in de supermarkt.

Maat 1: 2-5 KG
Maat 2: 4-7 KG
Maat 3: 6-10 KG
Maat 4: 8-14 KG
Maat 5: 12-20 KG

Laatste luiers Baby-Dry, Active Fit en New Baby

Voor vaders en moeders die geen wasbare luiers willen gaan gebruiken is het raadzaam nog snel luiers in te slaan voordat Pampers Baby-Dry, Active Fit en New Baby niet meer te gebruiken zijn. Gelukkig zijn op dit moment bij BOL.com de maandboxen in de aanbieding.

Check hier alle lopende Pampers aanbiedingen.


 
}