Pampers Baby-Dry Pants

Pampers Baby-Dry Pants luiers / luierbroekjes
Hoort bij: Pampers
Soort merk Premium
Type luier: Wegwerp
Maten 3, 4, 5, 6
Gewicht kind6 Kg - 35 Kg
Website www.pampers.be/nl-be
Gemiddelde prijs: € 0.31
Promoties 3 Promoties

Over Pampers Baby-Dry Pants

Deze luierbroekjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 kilo (maat 4).

De Pampers Baby-Dry Pants hebben een aantal punten, waardoor het zeer effectieve luiers zijn.
- De luiers bevatten microparels die tot 30 keer hun gewicht aan vocht kunnen absorberen. 

- De absorberende toplaag is voortdurend in contact met de huid van je kindje en is ontworpen om vloeistof weg te trekken en zo snel mogelijk te drogen.

- Het extra slaaplaagje in de luier absorbeert nattigheid snel en verspreidt het gelijkmatig over de oppervlakte van de luier.

- De ademende achterkant past zich aan de vorm en bewegingen van je kindje aan.

- De flexibelere zijkanten met microporiën zorgen ervoor dat damp uit de luier kan ontsnappen, zodat de huid van je kindje droog blijft.

Pasvorm van de luier

De Pampers Baby-Dry Pants 4 Luierbroekjes hebben een 3-zijdige pasvorm, waardoor ze perfect aansluiten op de taille, beentjes en billetjes van je kindje. Door de elastische zijkanten kan je kindje vrijer bewegen. Bovendien voelen de luiers ultrazacht aan, wat zorgt voor extra comfort.

Extra absorberend luierbroekje

De luiers zijn gemaakt van extreem absorberend materiaal. De extra absorberende zones en het extra-drooglaagje nemen nattigheid sneller op. Hierdoor houden de luiers je kindje tot wel 12 uur droog.

Maten en bestel Baby-Dry Pants online

De beschikbare luiermaten van Pampers Baby-Dry Pants staan hieronder weergegeven. Bij het kiezen van de juiste maat moet je op een aantal dingen letten.

Andere luiers van Pampers

Naast Baby-Dry Pants heeft Pampers nog luier merken, namelijk Active Fit, Baby-Dry, Easy Up, New Baby, New Baby Sensitive, Premium Protection, Premium Protection Pants, Pure Protection, Simply Dry, Sleep & Play.

 
}