Ons luier blog

Op ons luier blog vindt u interessante zaken over alles wat met luiers te maken heeft. Leuke, interessante of grappige filmpjes of nieuwe ontwikkelingen in de luier wereld.

Bezoek ons blog als ouder voor wat verdieping in luiers of andere zaken die betrekking hebben op uw baby of kindje.

Luierinfo website

Pampers stopt met wergwerpluiers, alleen nog wasbare luiers

Pampers gaat voor duurzaam en gaat vanaf april stoppen met de productie van wergwerpluiers. Baby-Dry, Active Fit en New Baby zullen niet meer te koop zijn. De nieuwe wasbare luier heet Nature Green en gaat tussen de 15 euro (maat 1) en 23 euro (maat 5) kosten.

Verschonen

Luierbanken in Belgische gemeeten

Meer en meer jonge ouders kunnen de luierfactuur voor hun baby niet meer betalen. In de regio Genk bedeelde Sint-Vincentius vorig jaar liefst 30.000 luiers aan ouders in nood.

Verschonen

Herbruikbare luiers veroveren meer terrein

Het gebruik van katoenen, uitwasbare luiers wint langzaam aan populariteit in de stad Gent. Dat blijkt uit de aanvragen voor een subsidie in Gent.

Verschonen

Mama verschoont kindjes

Deze mama moet even haar kindjes verkleden. Dit is een flinke opgave zoals u kunt zien in het filmpje. Ze heeft een drieling en een peuter.

Verschonen

Video: luier verwisselen, de basis

In deze korte video wordt uitgelegd hoe je een baby verschoont. De video is in het Engels, maar verder erg goed te volgen

Luierinfo website

Heuglijk nieuws

Luierinfo heeft vandaag heugelijk nieuws. Met zeer veel trots en tevredenheid presenteren we u de nieuwe website.

 
}